ONZE MERKEN

FIETSEN

RIH

Een klasse apart sinds 1921. Met 100 jaar ervaring in de rijwielbranche, laten ze niets aan het toeval over. Zo worden de handgemaakte RIH fietsen in Venlo ontworpen, gespoten en geassembleerd.

RIH kiest ervoor om met de beste materialen op de markt te werken om de kwaliteit te waarborgen.
Hierdoor is RIH al ruim 100 jaar ervaren in het maken van kwaliteitsfietsen.

UNION

Sinds 1904 staat Union bekend als het stadsfietsmerk van Nederland. 

De fietsen van Union zijn robuust, mooi en gemaakt voor in de stad. Waar Union in het verleden enkel stadsfietsen maakte, richt Union zich ook steeds meer op de elektrische fiets. Hierdoor heeft Union een complete collectie voor iedereen die lekker wil toeren op zijn stadsfiets.

ROETZ

Roetz maakt unieke, stoere en urban dames en herenfietsen door een tweede leven te geven aan afgedankte fietsen van bekende Nederlandse fietsmerken zoals Gazelle, Batavus en Sparta. Als social enterprise leidt Roetz, in de fietsfabriek in Amsterdam, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op als ervaren fietsenmakers.

Hierdoor is Roetz een ware fair factory en willen ze mede door hun circulair design een steentje bijdragen aan het milieu.

ORBEA

Orbea werd in 1840 als familiebedrijf opgericht door de broers Juan Manuel, Mateo en Casimiro.

Orbea staat al vele jaren bekend als zeer vooruitstrevend. Ze waren oorspronkelijk producent van pistolen en geweren maar in 1930 verliet Orbea de wapenindustrie en begon met het ontwerpen en produceren van fietsen. En dat niet zonder resultaat. Ze hebben jaren furore gemaakt in het profpeloton en ook de Nederlands kampioen mountainbiken, Milan Vader, rijdt op een Orbea.

NORTA

Norta staat voor puur fietsplezier. De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in hun DNA.
 
Als je meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap combineert met de meest vooruitstrevende technologie, zijn topproducten het resultaat.
 
Norta beschikt over een moderne, flexibele lakstraat waardoor u verschillende kleuren kunt kiezen voor uw e-bike. 
Norta’s grootste troef is hun knowhow in framebouw. Dat uit zich in een onberispelijke kwaliteit.
 
Dus kiest u voor een Norta dan rijd u straks op een degelijke fiets, technisch vooruitstrevend en met veel zorg gebouwd. Zodat u vele jaren zorgeloos kunt fietsen