DE WERK-PLAATS

Het kloppende hart van SPAAK. Want wat is er nu belangrijker dan een goed onderhouden en rijdende fiets! In de werkplaats van SPAAK is uw fiets in vertrouwde, technische handen. Met alle soorten fietsen zijn we bekend.

Zowel elektrische als stadsfietsen, maar ook de sportieve fietsers met de race, gravel of mountainbike zijn bij ons van harte welkom.

REPARATIES & ONDERHOUD

We voeren alle soorten reparaties en onderhoud uit. Of het nu gaat om een lekke band, vervangen van een kabel of de aandrijving, alles kunnen we maken.

Ook voor het jaarlijks onderhoud van uw fiets kunt u een afspraak maken, zodat hij weer compleet afgesteld en nagekeken wordt. 

Van stations tot elektrische fiets en van race tot mountainbikes, wij zorgen dat uw fiets gerepareerd wordt, u snel weer op het zadel zit en kunt genieten van de volgende fietsrit.

ELEKTRISCHE FIETSEN

Onze werkplaats is natuurlijk ook ingericht voor onderhoud aan elektrische fietsen. 

De meeste systemen hebben jaarlijks een update nodig om het systeem optimaal te laten functioneren.

Voor zowel Bosch, Ion, Shimano en RIH kunnen wij updates uitvoeren. 

Door de jaarlijkse cursussen die wij volgen blijven we van de laatste technieken op de hoogte, zodat we deskundig uw elektrische fiets kunnen onderhouden en repareren.

AFLEVER &
1ste SERVICEBEURT

Elke nieuwe fiets wordt in onze professioneel ingerichte werkplaats afgemonteerd, zodat u zorgeloos van uw nieuwe fiets kunt gaan genieten.
 
Na ongeveer 3 maanden is de fiets toe aan een 1ste servicebeurt. Bij deze 1ste servicebeurt wordt uw fiets nogmaals gecheckt of alle kabels en spaken nog goed op spanning staan en wordt de fiets helemaal gecontroleerd.
 
Na deze 1ste servicebeurt adviseren wij jaarlijks uw fiets een onderhoudsbeurt te geven om de kwaliteit van uw fiets te waarborgen