ONZE MERKEN

KLEDING

ENDURA

Endura werd opgericht in Schotland in 1993 met een no-nonsense inzet, om de prestaties en functie van fietskleding voor iedereen te bevorderen.

Als maverick-merk lanceerde het onmiddellijk een groot aantal nieuwe en uitdagende producten die wereldwijd een iconische status hebben gekregen en in veel gevallen de benchmark van functie en duurzaamheid voor de industrie hebben gereset. Deze filosofie en disruptieve innovatie heeft het merk van Schotse lokale held naar wereldmarktleider gedragen.

ÇOIS

Çois cycling is het Belgische merk in de casual fietskleding. Naast de gewone collectie met casual wielerkleding hebben ze ook de officiële ‘Ronde van Vlaanderen’ collectie in samenwerking met Flanders Classics.

SPIUK

Al meer dan 20 jaar maakt Spiuk wielerkleding die alle omstandigheden kunnen doorstaan. De schoenen en brillen van Spiuk zijn bij ons in de winkel te verkrijgen. 

KASK

KASK fietshelmen, blinken uit in geavanceerde technologie en compromisloze veiligheid. Net zoals het Ineos-cyclingteam, dat bekend staat om zijn topprestaties, vertrouwen veel professionele renners op de bescherming van KASK. De aerodynamische vormgeving en hoogwaardige materialen van de helmen zorgen voor comfort en veiligheid tijdens elke rit.