OVER SPAAK

WIE ZIJN WIJ?

Mijn naam is Dirk Leijten. Ik ben op 13 jarige leeftijd begonnen aan mijn eerste vakantiebaantje in de fietstechniek.  Als echte techneut en iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt, bleek dit een perfecte match.

Waar men vaak de fietstechniek in rolt vanuit de wielersport, ben ik er in gegroeid door mijn passie voor de techniek van de fiets zelf. Na het behalen van de opleiding fietstechnicus en later 1ste fietstechnicus ben ik uitgegroeid tot volwaardig monteur. Als gediplomeerd fietstechnicus heb ik ervaring opgedaan in 2 grote fietsenwinkels in zowel werkplaats als op de winkelvloer.

Met deze jaren ervaring in de branche en eigen ideeën over de fietsenbranche was het moment aangebroken om op 1 januari 2020 mijn eigen bedrijf te starten genaamd SPAAK.
In eerste instantie vanuit de schuur en sinds 1 maart 2021 als volledige fietsenzaak in het hart van Berkel-Enschot.

MET SPAAK NAAR EEN
SCHONERE WERELD!

Als Spaak doen wij er zoveel mogelijk aan om bij te dragen aan een beter milieu.
 
Mede daarom geloven wij in de circulaire fietsen van Roetz, werken wij mee aan het Schwalbe binnen en buitenband recycling programma en laten we onze ingezamelde kapotte accu’s en batterijen recyclen door STIBAT.
 
Ook de fietskleding van Endura is van ons een bewuste keuze, omdat deze heel erg betrokken zijn bij het milieu met hun ‘Million Trees Towards CO₂ Negative by Endura, Endura: Renegade Stories en andere initiatieven.
 
Natuurlijk helpt u ook mee door de fiets te pakken in plaats van de auto. Dit verminderd de uitstoot en het is ook goed voor uw gezondheid